PVC stolarija je trenutno najrasprostranjenija u svetu kada se govori o materijalu i izradi novih prozora. Kvalitet i način izrade prozorskog profila, pored stakla i okova, ima odlučujuću ulogu u ukupnom kvalitetu prozora. Što je bolji prozorski profil, to je prozor efikasniji u pogledu toplotne izolacije, zvučne izolacije, protivprovalne i protivpožarne zaštite.

Naša PVC stolarija je izrađena od najkvalitetnijih nemačkih REHAU profila serije ECOSOL (5 komora) i SYNEGO (6-7 komora), koji imaju izuzetne karakteristike i vrhunskog su kvaliteta, a posebno dolaze do izražaja kada je reč o energetskoj efikasnosti (www.rehau.com). Takođe u ponudi imamo i sve druge sisteme iz REHAU-ove game proizvoda kao što su GENEO sa i bez termomodula itd

PVC stolarija idealno dihtuje, smanjuje utrošak energije kod grejanja zimi i hlađenja tokom leta (Uw῀1,1W/m2K), ima odličnu zvučnu izolaciju (῀30dB), čemu značajno doprinose SIEGENIA okovi i nisko - emisiona stakla punjena Argonom koja kod nas dobijate u standardnoj proizvodnoj verziji. Standardna boja je bela, ali može biti i drvo dekor (imitacija drveta) u više varijeteta po ton karti. Takođe postoji varijanta da se PVC prozori spolja oblože aluminijumskim opšivkama koje se mogu bojiti po izboru investitora.

Naša PVC stolarija obezbeđuje najbolje termičke karakteristike, uštedu energije i trajnost što potvrđuju brojni završeni objekti u Srbiji, širom Evrope i Kanadi.

Interesuje vas nešto iz naše ponude? Pošaljite nam upit