Roletne koje mi imamo u ponudi su sa PVC ili Aluminijumskom kutijom , aluminijumskim zastorom i vođicama. Unutrašnje kutije roletni su uvek termo izolovane stiroporom ili poliuretaskom penom. Letvice aluminijumskog zastora su ispunjene poliuretanskom penom sto predstavlja odličnu kako zvučnu tako i toplotnu izolaciju. Roletne unapređuju i poboljšavaju izgled i funkciju vašeg doma.

Idealan su proizvod koji brzo i lako u potpunosti može da zamrači vašu prostoriju. Zastor može biti i PVC po posebnom zahtevu investitora. Roletne mogu biti sa unutrašnjom ili spoljašnjom kutijom. One su jedan od najstarijih, najpoznatijih i najrasprostranjenijih zasenjivača prostora. Ugrađuju se na prozore i/ili vrata, sa spoljašnje strane samog otvora.

Roletne su proizvod koji je dizajniran da pruža zaštitu od sunca, vetra, kiše, snega, hladnoće i toplote. Pametnim korišćenjem roletni može se ostvariti značajna ušteda energije. Roletne mogu smanjiti gubitke energije i za 10%. Takođe pružaju zaštitu od provalnika, a cena im je pristupačna. Mogu biti na ručni ili motorni pogon. Boja roletni u standardnoj varijanti je bela i braon, ali se mogu plastificirati u bilo koju boju po RAL karti.

Roletne
Roletne
Interesuje vas nešto iz naše ponude? Pošaljite nam upit